Potřebujete vyrobit velkou ocelovou konstrukci nebo vám v domě schází jen malé nerezové zábradlí?

Potřebujete vyrobit velkou ocelovou konstrukci nebo vám v domě schází jen malé nerezové zábradlí?

Nechte si zhotovit kovovýrobek přesně na míru. Víme také, kam se obrátit, pokud hledáte zámečnické služby nebo sháníte servis či údržbu průmyslových strojů.

Nerezová zábradlí a konstrukce

Pokud potřebujete zábradlí ke schodišti a nevíte si rady s tím, jak by mělo vypadat, obraťte se na specialisty. Ti vám zaměří prostor, vytvoří návrh, společně s vámi ho projdou a provedou případné úpravy. Nebojte se, poslední slovo budete mít vy. Až bude zábradlí vyrobené, zdarma vám ho firma doručí až domů a provede jeho montáž. Vy se můžete jen těšit na kvalitní a originální výrobek.

Kromě zábradlí si můžete nechat vyrobit i jiný moderní interiérový kovovýrobek přímo na míru, například výplň madel, úchyty skla či další příslušenství.

Zámečnictví

Každý někdy potřebuje zámečnické služby – vyměnit zámek, vyrobit nový klíč nebo poradit se zabezpečením vstupních dveří. Kdo poradí lépe, než firma, která v oboru zámečnictví působí několik desítek let?

Servisní prohlídky strojů

Sháníte někoho, kdo by vám dodal technologii pro výrobní provoz nebo se postaral o servis a údržbu průmyslových strojů a zařízení? Potřebujete ke strojům náhradní díly? Obraťte se na odborníky, kteří mají zkušenosti v daném oboru.

Vyberte si pro zhotovení zakázky, zámečnické služby nebo servis strojů spolehlivou firmu

Obraťte se na firmu STEEL-TECH CZ s.r.o., která na trhu zámečnictví a kovovýroby působí již od roku 1991. Za dlouhé roky svého působení má firma na svém kontě nespočet zhotovených zakázek (ocelových konstrukcí, nerezových zábradlí či strojních technologických řešení v odvětví potravinářského a petrochemického průmyslu.) Firma působí v Jihlavě a blízkém okolí, pokud tedy potřebujete výše zmíněné služby v oblasti kovovýroba, bez obav se na firmu obraťte.