Stínící technika udělá radost vám i planetě

Stínící technika udělá radost vám i planetě

Stínící techniku (tedy například žaluzie nebo rolety) oceníte během horkých letních dnů nejen vy, ale bude z ní mít radost i naše planeta. Díky staženým žaluziím a roletám teplota v místnostech klesne a klimatizace nebude muset fungovat na plný výkon nebo po celý den.

Výhody venkovních žaluzií a rolet

Máte-li okna obrácená na jih, jsou pro vás ideální volbou venkovní žaluzie nebo rolety. Ty lze navíc namontovat nejen u novostaveb, ale i u starších budov v rámci rekonstrukce.

Pomocí venkovních žaluzií nebo rolet lze regulovat, kolik světla vám proniká do místnosti. Především jsou ale venkovní žaluzie nebo rolety skvělou možností jak zabránit přehřívání budovy, aniž byste museli být závislí na klimatizaci. V neposlední řadě vám také dokážou zajistit soukromí. Pokud jsou rolety nebo žaluzie stažené, nikdo do vašeho domova nevidí.

Po několika letech vám poděkuje i vaše peněženka. Koupě a montáž stínící techniky se totiž z dlouhodobého hlediska rozhodně vyplatí. Ušetříte totiž za provoz klimatizace a spotřebu elektrické energie.

Sítě proti hmyzu

Pokud vás už nebaví neustále z místností vyhánět otravné mouchy a nebo se ráno probouzet se svědícími štípanci od komárů, pořiďte si sítě do oken. Oceníte je především během letních večerů, kdy budete chtít větrat a kdy hmyz hodně aktivní a přitahují ho rozsvícená světla.

Instalace stínící techniky bez starostí

Máte-li zájem o stínící techniku (horizontální žaluzie, žaluzie do plastových a euro oken, vertikální žaluzie, textilní roletky, předokenní rolety nebo sítě proti hmyzu), s koupí neváhejte. Obrátit se můžete například na Jiřího Tůmu, který vám rád pomůže především v okresech Vyškov, Brno-město, Brno- venkov, ale po domluvě i po celém Jihomoravském kraji.