Hydraulické a pneumatické systémy kvalitně a bezpečně

Hydraulické a pneumatické systémy kvalitně a bezpečně

Sháníte hydraulické, nebo pneumatické systémy, komponenty, nebo podobné produkty? V první řadě vás zajímá záruka kvality a bezpečnosti? Hledáte firmu, která je jedničkou ve svém oboru? Pokud jste na všechny otázky odpověděli ano, pak jste na správné adrese.

O firmě

Historie

Společnost není na trhu žádným nováčkem. Byla založena v roce 1993 jako fyzická osoba a v roce 2003 se transformovala do právnické osoby. Firma se desítky let rozvíjela a svůj sortiment a služby neustále zdokonalovala a rozšiřovala.

Sídlo společnosti

Firma v roce 2018 změnila sídlo a v současné době ji můžete najít v průmyslové zóně ve Žďáru nad Sázavou v ulici Jamská, kde má také svou provozovnu, kterou je možné navštívit v otevírací době od 7:00 – 15:30 hodin. Mimo tuto otevírací dobu můžete firmu kontaktovat prostřednictvím emailu, nebo telefonicky.

Sortiment

Nabídka firmy je velmi rozsáhlá. Ve zkratce by stačily říci dvě klíčová slova: „hydraulika a hadice„. Zabývají se totiž převážně prodejem hydraulických a pneumatických hadic, požárních spojek, filtrů, kuličkových ventilů, nátrubků, miskových spon a vodních armatur. V nabídce nechybí ani rychlospojky, ofukovací pistole, spirálové hadice i regulátory. Mimo to také zásobují ski areály zasněžovacími děly a sněhovými rolbami. Veškerý sortiment naleznete na e-shopu, který je velmi přehledný.

Služby

Firma se nepyšní pouze svým rozsáhlým prodejním sortimentem, ale také nabízenými službami.

  • výroba hadic
  • oprava hadic
  • poradenství

Zajímavost

Za zmínku stojí určitě i fakt, že firma Lubomír Rek, s.r.o., která si zakládá na mottu: „Myslíme na Vaše potřeby“, je součástí projektu pod názvem: „Energetické úspory ve společnosti Lubomír Rek, s.r.o.“. Cílem tohoto projektu je provést soubor energetických úprav na budově společnosti ve Žďáru nad Sázavou, které významně zlepší parametry objektu, a to z hlediska technického stavu, snížení úniku tepla a vlivu na životní a pracovní prostředí.